Premsa

Molt suau

EL MUEBLE — núm. 678 — Gener 2018

Arribar a casa i que sigui un recés de pau té els seus secrets. Colors suaus, tèxtils que abrigallen, llum natural… Aquí els han sabut trobar.

Si les parets parlessin…

EL MUEBLE — núm. 654 — Febrer 2017

És que ho fan! En aquesta casa expliquen històries d’hivern i de sensacions agradables.

Your Home Stylist

DIARI ARA — Febrer 2016

L’any 2012, en un moment de profunda crisi, les germanes Marina i Laia Reguant funden Marina&Co, botiga i estudi d’interiorisme.

Apostem per l’exclusivitat

LA VANGUARDIA — Octubre 2015

A Marina&Co, el disseny i la decoració es converteixen, a més, en una tasca artesanal global que, combinada amb hores de dedicació, ofereix al client el que necessita.

Aire nòrdic al Pirineu

EL MUEBLE — núm. 632 — Abril 2015

En beix i gris amb tocs de negre, la decoració d’aquesta cabanya s’inspira en l’estil nòrdic. Els finestrals fan que hi entri el sol i l’acosten a les muntanyes del Pirineu.

Una llarga llista d'objectius

EL MUEBLE — núm. 630 — Febrer 2015

La Marina i la Laia Reguant s’enfrontaven a una reforma difícil: guanyar comoditat i llum semblava complicat… però ho van aconseguir!

Renéixer amb l'hivern

EL MUEBLE — núm. 620 — Abril 2014

Amb mobles a mida, paper pintat amb textura i un nou parquet, aquesta cabanya de fusta sembla una altra.

Conte de Nadal

EL MUEBLE — núm. 618 — Febrer 2014

Passar la nit de Reis en una casa de muntanya és un somni fet realitat per als nens. Després de decorar l’arbre —i tota la casa— s’han quedat adormits somiant amb els regals. 

Joc d’altures

EL MUEBLE — núm. 617 — Gener 2014

No tenien previst fer reformes, però van acabar enderrocant tots els murs de la casa. Amb això van aconseguir obrir-la al paisatge i crear un joc de nivells dinàmic.